rönnbär
WROD0023
JORDGUBBAR
DX9Q7821
XROD0133
DSC_9331
DSC_6950
BUCATINISPARRIS
Gårdsbutik & Café

Gårdsbutiken 

Välkomna in till vår gårdsbutik där vi erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. På våren hittar du även tomat-,chili och sommarblommeplantor uppdragna av oss.

De egna produkterna har under året fått sällskap av annan lokalproducerad mat så som honung, kött, olja. Gemensamt för alla är att de håller en hög kvalitet och är gjorda "på riktigt". Tant Nillas glass, kryddblandningar till säsongens matlagning, lakrits från Almaregården, kyckling från Ebbatorpet, Tollarpssalami, kaffe från Södra Sandby kafferosteri och Eslövsvinäger är några av dem. Även i år säljer vi det goda ekologiska frysta köttet från Gunnaröds Gård.

På hyllorna står också svenska bruksföremål av hög kvalitet. Från Växbo lin finns bl.a. handdukar och disktrasor (de bästa som finns) och handgjorda borstar mm från Iris Hantverk, gotländska lammskinn. Linoljesåpa och linoljefärg från Genarp och hantverksgjort tvål och bivaxdukar. Skäm bort dig själv eller köp en present till någon ni tycker om!         

Café med gokaffe och härbakat samt lättare luncher

Gårdsbutiken öppnade 2012 och i caféet serverar vi luncher och kakfika som alltid har sin utgångspunkt från vad som är i säsong och odlas just nu. Alla våra öppetdagar kan du komma och njuta av det bästa säsongen har att erbjuda i form av hembakade kakor, vår egen must och nektar samt lättare luncher (se den gröna menyrutan ovan). Allt lagas och bakas av oss på gården. Luncherna serveras 11.30-14.30 alla våra öppetdagar. Ruggiga dagar under hösten tänder vi brasan! Slå dig ner med en inspirationsbok eller tidning och njut i lugn och ro. Och tillåter vädret är självklart vår stora och populära uteservering öppen och barnen är välkomna i lekhörnan!             

Grupper         


Vi har möjlighet att ta emot både små (dock minst 10) och stora grupper efter bokning. Det finns även serveringstillstånd för alkohol. Max 50 sittande personer och bussparkering är inget problem. All mat är givetvis gjord av oss från grunden och de råvaror vi inte producerar själv köper vi in lokalt. 


 


Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Stängt för säsongen, öppnar igen den 29/4 2023Bränneriets Gård © 2023 - Hemsida skapad av Webb46