DX9Q9798
DX9Q9766
DX9Q9808
DX9Q9840
DX9Q9826

Våra bostäder

Bränneriets Gård har förutom gårdsbutik och odlingar även ett antal lägenheter för uthyrning. Vi kommer att markera och informera om någon bostad är ledig här på hemsidan och via nyhetsbrev som vi skickar ut så fort något blir ledigt (se längst ned på sidan). Finns det något ledigt och ni är intresserade så ta gärna kontakt med oss via mail.

Nya lägenheter

Ovanpå gårdsbutiken på andra plan, har vi byggt två toppmoderna bostäder på vardera tre rum och kök. 

  • Tre rum och kök med öppen planlösning, 90 m2 med stort helkaklat badrum, två sovrum samt egen tvättmaskin och torktumlare, carport och förråd. 
  • Tre rum och kök med öppen planlösning, 88 m2 med helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett, två sovrum samt carport och isolerat förråd. 
  • Två rum och kök med öppen planlösning 70 m2, kamin, balkong, egen ingång och carport med förråd.

Villan

På andra sidan gårdsplanen till Bränneriets Gård hyr vi ut en renoverad villa i lantlig idyll. På 180 m2 i två plan med stor inhägnad trädgård ryms sex rum, stort kök och två helkaklade badrum, egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Huset har västerbalkong och trädgård åt söder vid ån. Till huset hör även ett garage. 

Marklägenheten

I anslutning till villan ligger en marklägenhet på 68 m2 fördelat på tre rum och kök. Lägenheten har stor klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort garage och egen trädgård.


Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Tosdag - fredag 11 - 17

Lördag - Söndag 11 - 15

Sista öppetdagarna för i år blir 18:e och 19:e/12 11-17. Sen tar vi Snälltåget till fjällen...Bränneriets Gård © 2023 - Asekio - AI Website Builder