Logga: Bränneriets Gård

Gårdsbutik & Café

Välkomna in till vår gårdsbutik där vi erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar.

De egna produkterna har under året fått sällskap av annan lokalproducerad mat så som honung, kött, olja och vinäger. Gemensamt för alla är att de håller en hög kvalitet och är gjorda "på riktigt". Larsviken chips, Surtantens fermenterade grönsaker, kryddblandningar till all sommarens matlagning, lakrits från Kolsvart i Malmö, chokladkakor från Malmö chokladfabrik och Pralinhuset är några av dem. Även i år säljer vi det goda ekologiska frysta köttet från Gunnaröds Gård, närproducerade oljor, vaktelägg osv...

Nytt för i år är även att vi tagit in svenska bruksföremål av hög kvalitet. Från Växbo lin finns handdukar och disktrasor (de bästa som finns) och från Iris hantverk har vi handgjorda borstar, degskrapor och grytlappar. I höst kan vi även erbjuda krukor från Gränsfors och gotländska lammskinn. Skäm bort er själv eller köp en present till någon ni tycker om!

Café med gokaffe och härbakat samt lättare luncher

Gårdsbutiken öppnade 2012 och har sedan utvecklats med café i liten skala med kaffe och härbakat! Från och med i år har vi utökat med ett större caférum där vi också serverar lättare luncher med utgångspunkt från odlingarna. Att servera säsongens bästa råvaror ser vi som en självklarhet. Alla våra öppetdagar kan du komma och njuta av det bästa säsongen har att erbjuda i form av hembakade kakor, vår egen saft, eller våra lättare luncher i form av pajer, sallader, soppor eller ekologiska burgare. Allt lagas och bakas av oss på gården. Luncherna serveras vardagar 11.30 - 14.30, lör 11.30 - 14.00. Ruggiga dagar tänder vi brasan! Slå dig ner med en inspirationsbok eller tidning och njut i lugn och ro. Och tillåter vädret är självklart uteserveringen öppen!

Grupper

Vi har nu möjlighet att ta emot både små och stora grupper efter bokning. Och från och med i höst har vi även serveringstillstånd för alkohol för slutna grupper utanför våra ordinarie öppettider. Max 50 sittande personer och bussparkering är inget problem. Veckorna innan jul serverar vi också jultallrikar för slutna grupper på minst 10 pers utanför öppettiderna. All mat är givetvis gjord av oss från grunden och de råvaror vi inte producerar själv köper vi in lokalt.

På förfrågan erbjuder vi nu också matlagningskvällar för slutna grupper på 8 - 10 personer. Vi lagar tillsammans en 3 - rättersmeny efter säsong och dricker passande drycker till. 

Ring eller helst maila och få förslag eller pris.

 

Bränneriets Gård
Nöbbelöv 1303 (hitta hit)
241 93 Eslöv

info@brannerietsgard.se
0413-184 23
0709-260 463

Om Bränneriets Gård
Bränneriets Gård erbjuder ekologiskt odlade bär och grönsaker och egentillverkat mathantverk med ursprung från gårdens odlingar. Det finns även ett mysigt café. Välkommen in på en kopp kaffe och härbakat eller en säsongsanpassad lunch!

Öppettider

Stängt för säsongen